Привітання для чоловіка з днем народження

Не мудро і не хитро Отзвенело срібло, Три десятки закруглилися, А в душі одне добро. Бо затишний дім Сповнений щастя і любові, І сяє сонце вранці, І хвилюють солов’ї. Світла вам і весіль спекотних У ювілейні роки, І надій таких же яскравих, Як заповітна зірка.

30 років весілля привітання для чоловіка

Вірші синові на день народження від мами до сліз Поздоровлення… Перламутрові повітряні кулі стануть актуальним доповненням інтер’єру. Обов’язково оформите красиво стіл ювілярів, прикрасивши живими квітами і свічками – символом домашнього вогнища.

Вітаю самого коханого чоловіка, який став для мене не просто надійною опорою, вірним другом, але і просто частиною мого серця. Я бажаю тобі рідної, щоб https://www.6264.com.ua/list/438944 наша любов завжди була крилами за твоєю спиною. Щоб ти завжди зміг долетіти до вершин успіху, щоб ти зміг дотягнутися до всіх своїх мрій і бажань.

Адже тридцять років ми разом з тобою, Мій чоловік коханий, кращий, дорогий. 30 років минуло з того моменту, як у загсі клятву дали ви тоді. Під звук красивого акомпанемента, берегти один одного на довгі роки. Бажаємо, щоб сотні років Сім’я не знала ваша бід, Залишити перли позаду До червоного весілля дорости. Особливу увагу варто звернути на привітання з перловою весіллям в віршах воно завжди оригінальне і обов’язково сподобається винуватцям торжества. Блеском кохання і вставати не ліньки, Добрих і поганих.

Побажання для колеги в день народження

Обов’язково поставте свічку перед іконою Божої Матері в знак подяки за подаровану понад любов. Розташуйте свічку також перед розп’яттям і образом Святої Трійці, попросивши для сім’ї вірності, щастя і спокою. Нехай вогнище горить сімейне, Зігріваючи вас теплом, Щоб радості і щастя Завжди сповнений був ваш будинок! Ось 30 років промчало, немов вітер Все було в житті, радість і біда Зараз не важливо, хто за що у відповіді Адже головне – ви разом назавжди! Ви немов перли з кожним роком гарніше. Ви ідеал і надбання наше, Хочемо рекорди ваші повторити! Не дарма порівняли з перлою Сімейне свято це, Адже 30 років подружжя – Гідна перемога.

Вітання з перлинним весіллям батькам від дітей

Наприклад, створити колаж зі старих фото, фотоальбом «Історія кохання» або записати зворушливе привітання на відео. Одна з найяскравіших подій у житті людини — це весілля. У цей важливий і для молодят, і для батьків, і для усіх близьких та друзів день хочеться бажати новій родині довгого та щасливого сумісного життя. Щирі вітання для весілля допоможуть вам виразити свої емоції та подарувати молодим теплі слова, важливі поради, веселі компліменти та чудові побажання.

Коханий мій, єдиний чоловік – Сьогодні є особлива причина Тобі успіхів у житті побажати, Зі Старим Новим роком вітати. Що б далі не сталося, Знаю я, поки ти поруч По плечу нам всі перепони, В житті ти моя нагорода. Стільки років, а як мить Пролетіли ці роки Разом ми з тобою, коханий, Всі пройшли вогонь і воду. Успіхів, сил тобі, рідний, Здоров’я і великої удачі. Нехай стає любов З роками яскравішою і багатшою. Давай з тобою і золотий весілля відзначимо, Щоб щасливо з тобою жили ми на світі. Я висилаю ніжний, милий віточок, Люблю тебе, мій найкращий чоловічок.

На стінах розмістіть великі плакати з надрукованим зображенням щасливих моментів сімейного життя подружжя – весілля, народження дітей, спільних подорожей. До пов’язаних ногам молодої пари прив’язується стрічка з тарілкою. Молоді за кожен пройдений крок зі зв’язаними ногами отримували по одній монеті в тарілку. До кінця шляху вона наповнюється грошима, що символізує життєвий шлях і спільно накопичене багатство.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel