Наскільки перспективно вирощувати малину в Україні? Новини АПК Головні фермерські новини України

Восени висаджувати рекомендується після 1 жовтня. Добре приживаються саджанці без листя, укорочені приблизно до 70 див. При внесенні органічних добрив та постійному догляді та розведенні врожайних, ремонтантних сортів урожаї будуть високими, а бізнес – вигідним та перспективним. Отримувати дохід можна вже наступного року після висадки саджанців. Саджанці, вирощені з живців, коріння також можна продавати, що принесе додатковий дохід. З настанням літа треба стежити за зайвої порослю між кущами.

бізнес на вирощуванні малини

Обов’язково треба пам’ятати, що малина – вологолюбна рослина. “Ми продавали до Польщі, Німеччини і одна фура поїхала в Ірландію. В цьому році будем бачити, як воно буде виходити”, – говорить фермер. Укладіть вигідні договори на постачання ягід з місцевими супермаркетами, ресторанами, санаторіями.

Бізнес-план по вирощуванню малини

Вирощування та догляд за малиною не потребує особливих знань та зусиль. Малина любить вологу, мульчування та піщаний ґрунт. Оптимальні показники аналізу ґрунту для малини рН 5,8-6,2.

Чоловік спричинив фурор, одягнувшись на “Барбі” в рожеву спідничку заради доньки – фото

Бізнес-план — документ, який показуватиме реальні затрати для старту, а також поточні витрати. Вирощуючи малину чи ожину з метою реалізації, вибирайте ремонтантні сорти. Вони плодоносять вже в перший рік, дають урожай влітку та восени, що збільшує шанси отримати гарний прибуток. Поліпшити фізико-механічні властивості ґрунту, підвищити його родючість допомагають сидерати. Для викошування рослинності використовують навісну косарку до мотоблоку або мототрактора. Більш функціональним пристосуванням вважається мульчер, який не тільки косить, а ще й ретельно подрібнює рослинність.

Про підводні камені цієї діяльності ми будемо говорити трохи нижче. Висока врожайність при дотриманні технології. Деяким успішним фермерам вдається отримати за сезон, без перебільшення до 28 тонн з га. З важким https://filmitamasha.com/the-best-films-for-a-quiet-evening-sweetness-humour-and-calm/ серцем, в цей не простий час просимо вашої маленької допомоги. Якщо невелика частина наших користувачів, час від часу буде донатити по 5-10 гривень, проекти зможуть існувати і сподіваємось розвиватися.

Перш ніж розбиратися з технічними аспектами, розглянемо загальні статистичні відомості, зібрані з підприємців, які займалися цією сферою. Вони допоможуть проаналізувати, наскільки розумно витрачати свої сили і час на роботу з малиною. Вирощування малини як бізнес – досить трудомістка область. Вона починається з чималих вкладень, вимагає найму робітників. Якщо людина бажає вже в перший сезон отримати більший прибуток, розраховувати на багато що йому не доводиться. Середній рівень заробітку по мірі розвитку ферми – 35-40%. Ґрунтовний підхід до бізнесу на розведенні малини для новачка полягає в наступному.

Створення бізнесу на вирощуванні ремонтантного сорту малини

Наступний сорт для того, щоб відкрити бізнес — Джоан Джі. Даний вид має великі ягоди, середня вага яких — 6 г. Плоди є досить твердими, смачними, мають темно-червоний колір. При вирощуванні даного виду рекомендується проводити щоденний збір тоді, коли кінчик ягоди забарвлений ще не повністю. Малина з дворічним циклом свого розвитку вже з другого року починає приносити плоди. Вона хороша своїм ароматом і солодким смаком, так як добре набирає цукор за період літнього розвитку. Але цей сорт погано переносить великі морози, особливо якщо мало випало снігу.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel