Відпочинок взимку 2022: 27 ідей, куди поїхати взимку в Україні

Плануючи зимовий відпочинок із дітьми, треба добре продумати маршрут. Якщо хочеться відвезти малюка до теплих країн, треба забронювати пристойний готель, на території якого є майданчик для ігор та інші розваги. Відпочинок за кордоном у січні без візи – варіант вдало провести зимові канікули, змінити обстановку та подивитися цікаві місця. Музей весілля порадує ще одним атмосферним видовищем – проведення українського національного весілля, а також різдвяним вертепом. Ще одну новорічну локацію з ялинкою та лаунж-зоною з фудкортом облаштували підАркою Дружби народів. У грудні тут пройшов зимовий молодіжний фестиваль Дабл Тріпл Snow Fest (Snіgfest). Другий за висотоюгірськолижний комплекс «Пилипець»уже готовий приймати любителів катнути в новому сезоні 2022.

де краще відпочивати в січні

Траси курорту вважаються одними з найдовших в Україні (до 6 км) і знаходяться на горах Гимба (1497м) та Жид-Магура (1517м). Вони мають різний рівень складності, зокрема дуже облюбували цей курорт фрірайдери. Саме тут проходив перший український неофіційний чемпіонат по фрірайду та джіббінгу. В Італії, Іспанії, Греції, Португалії в цей час наплив туристів знижується, тому відкривається прекрасна можливість в спокійній обстановці вивчити музеї і оглянути інші пам’ятки. Такий відпочинок підходить активним людям, які відправляються в подорож, щоб отримати потужний заряд адреналіну. Відпочинок за кордоном в січні без візи – варіант вдало провести зимові канікули, змінити обстановку і подивитися цікаві місця.

Де відпочити у січні: найкращі варіанти для відпустки

Саме цей місяць славиться грандіозними розпродажами колекцій і колосальними знижками. Всі напрямки зимового відпочинку по-своєму гарні, залишається лише обрати найкращий варіант для себе і спромогтися догодити всім членам родини. У ПАР можна познайомитися з місцевими тваринами і рослинністю, а дайверам напевно сподобаються екскурсії до черепах і акул. У Кенії можна стати читати тут учасником цього сафарі і поспостерігати за рожевими фламінго. У січні на курортах Домінікани панує літо, хоч увечері може бути прохолодно. Узбережжя Карибського моря тепліше, але в березі Атлантичного океану трохи холодніше. Шанувальників водних розваг очікують подорожі на яхті — на захоплюючу морську риболовлю або дослідити кістяки затонулих кораблів з аквалангом.

Побиття та викрадення людей: комплекс на Закарпатті написав заяву на працівників ТЦК

У місті Фільцмос січня ознаменований тижнем Повітряних куль. У змаганнях беруть участь понад 40 команд, які піднімаються на кулях в повітря і демонструють майстерність польоту. В Італії, Іспанії та інших католицьких країнах Європи в перші дні нового року відзначають церковне свято Епифанию. Це день, коли волхви прийшли провідати новонародженого Ісуса Христа. Усі матеріали сайту PROaraprel.ru, незалежно від форми і дати розміщення на сайті, можуть бути використані тільки за згодою власників сайту.

Де можна покататися на лижах

Великою популярністю у наших садибах користується російська та фінська баня, яка збудована за старовинними технологіями і має цілющі властивості. Парячись в бані, людина позбавляється від багатьох хвороб, поганого настрою та хронічної втоми. Попаритись в бані можна з віничком і корисними цілющими настоянками з трав, а після випити запашного трав’яного чаю власного приготування. Професійні шеф-кухарі приготують шедеври не тільки української, а й європейської кухні враховуючи всі Ваші побажання. Скуштувати традиційні страви з печі, насолодитись неймовірно смачними десертами та корисними узварами з корисних фруктів багатими вітамінами.

PT. EZA JAYA ABADI COMPOSIT

Engineering FRP & Solution for Water Waste Water Treatment

Kami memberikan kualitas yang terbaik dalam produk Fiberglass Reinforced Plastic (FRP). Serta menyediakan produk dengan kualitas tinggi, harga yang kompetitif, tepat waktu dan memberikan pelayanan yang terbaik bagi pelanggan kami.

  • Address

    Office:
    Mustika Grande Blok H9 No.15 & 16
    Rt.001 Rw.013, Burangkeng Setu Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

    Workshop:
    Jl Raya PU – Sumur Batu, Bekasi
    Jawa Barat, Indonesia

  • Phone

    021-826 34601
    021-826 34053

  • E-Mail

    ezacomposit@gmail.com

© 2019 PT. Eza Jaya Abadi Composit. Web by rumahpixel